top of page

Möt din coach i livsdesign, Amanda Follin


Livsdesign Coach Personlig Utveckling Kurs

Hej pärlan! Det är jag som är Amanda, expert och din to-go-to i ämnet Livsdesign. Jag har livsdesignat under hela mitt vuxna liv, innan jag egentligen visste om att jag gjorde det och att det fanns ett koncept som kallades Livsdesign.


Du som läser detta är antaligen också intresserad av livsdesign. En till fellow life designer? Välkommen!


ATT PASSA IN?

Jag gissar att du också alltid känt den där gnagande känslan av att inte helt passa in i.


Att du också bär på en potential av kunna göra något större av ditt liv än att nöja dig med Svensson-livet. Att du faktiskt vill ha MER ut av livet.


Du faktiskt vill ha MER ut av livet.

Då har du hittat rätt! Jag kan känslan utan och innan och hey honey jag förstår din frustration! Den är väl befogad. För att du är faktiskt skapad till att uträtta något MER. Låt mig berätta mer.

Livsdesign Coach Personlig Utveckling Kurs

Jag har alltid känt mig som att jag velat ha mer än alla andra, alltid undrat varför andra nöjer sig med mindre. Som den sökare jag är har jag senaste 10 åren gjort jobbet, researchen, läst böckerna och gjort övningarna och vet vad som funkar och inte för att bygga drömliv.


DRÖMLIV

Just nu lever jag mitt drömliv precis efter hur jag har designat det. Jag har vågat ta mer plats i livet (ja, det är läskigt i början det men blir bättre, jag lovar!). Jag gör exakt det jag vill göra, jobbar med min drömjobb, bossar över min egna tid och arbetstid. Jag har tid, energi och pengar över till ideér jag inte än hunnit komma på att jag också vill göra. Precis som jag vill ha det. Det är inte av en slump, allt är med intention och by design.


Jag var antagligen inte mer privilegierad än dig när jag började designa mitt liv. Jag har bara lärt mig att det är tillåtet att få ha det precis så bra som jag önskar det. Genom att du tar ditt ansvar genom att göra ditt liv så bra och drömmigt som möjligt kan du ge tillbaka ännu mer till världen.


"Genom att du tar ditt ansvar genom att göra ditt liv så bra och drömmigt som möjligt kan du ge tillbaka ännu mer till världen."

Jag har fått höra att jag är girig. Men jag har också fått höra att jag är lat – när jag egentligen ägnat mig åt effektiv problemlösning för att lösa livets problem på det sätt som passar mig bäst. Min livsdesign handlar inte om att göra lite mer komplicerat, det handlar om att minska på att göra saker som jag tycker är tråkigt och öka att göra saker jag tycker är roligt.


COACHING

Jag är coachen för dig som också alltid sökt efter MER och som inte känner sig nöjd när det finns mer potential att utforska och använda. Jag älskar tillexempel äventyr och utveckling och har livsdesignat mig till mycket äventyr och upplevelser. Men jag är inte här för att ge dig ditt recept på drömliv. Jag är här för att coacha dig dit. Vad som är ditt drömliv vet bara du.



Livsdesign Coach Personlig Utveckling Kurs

KURS I LIVSDESIGN

Onlinekursen Projekt Livsdesign ger dig coachingen och rätt verktyg som hjälper dig att skapa just ditt unika recept, din livsdesign. Endast du har möjligheten att skapa ditt drömliv. Du är kapabel att läsa på och hitta fler sidor för att botanisera i livsdesign men du behöver inte komma på allt själv. Du sparar både tid, energi och pengar på att gå en kurs som lagt ut allt pedagogiskt och strukturerat för effektivast resultat. Det är ingen annans ansvar förutom ditt. Min största lärdom när jag läst på, testat, tragglat och utmanat mig inom livsdesign? – Det är mitt ansvar att leva mitt liv på mitt sätt.


Min största lärdom när jag läst på, testat, tragglat och utmanat mig inom livsdesign? – Det är mitt ansvar att leva mitt liv på mitt sätt.

Min grundfilosofi är frihet. Läs mer om mina värderingar här. Jag ser värden genom att tänka, känna, göra och vara. Därför är också min onlinekurs / gruppcoachingprogram "Projekt Livsdesign" designad att tillgodose tankekraft coh handlingskraft i form av mindset, känslor, skillset och skapande. Detta är kursen jag själv velat gå för 10 år sedan. Och nu kan du gå den online!


Livsdesign Coach Personlig Utveckling Kurs

Jag ser värden genom att tänka, känna, göra och vara. Därför är också kursen Projekt Livsdesign designad att tillgodose tankekraft och handlingskraft i form av mindset, känslor, skillset och skapande.

Jag kallar mig numera expert på livsdesign. Min nyfikenhet, fallenhet för aldrig ha slut på ideér och snabb problemlösningsförmåga är tre av mina starkaste egenskaper vilket gör mig naturligt riktigt bra på att coacha människor till lösningar och designs som gör att du vågar leva ditt drömliv. Jag har levt livsdesign över 10 år. Jag har gått min egna väg och inte varit rädd för misslyckanden. Du kommer våga göra detsamma i Projekt Livsdesign. Välkommen in att äntligen frigöra den där potentialen du vet att du har inom dig som ämnat dig för stordåd.


Välkommen in att äntligen frigöra den där potentialen du vet att du har inom dig som ämnat dig för stordåd.


Komentarze


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page