EXPLORE INSIDE

Explore Inside är ett projekt skapat för kvinnor som önskar utforska äventyret som sker på insidan av oss. Genom yoga workshops och reflektionsövningar i systerskap tar vi oss an vår egna självutforskning för att gräva djupare och uppleva oss själva, med oss själva. 

Endorfinkliniken presenterar

– EXPLORE INSIDE –

EXPLORE OUTDOOR.png

KOMMANDE WORKSHOP:
ELD
"Förvalta din gnista, eld & glöd"

En workshop med fysisk yoga, konkreta specificerade reflektionsfrågor och guidad vila. En workshop för dig som redan känner dig bekväm med yoga som önskar utforska din inre eldiga energi. Den delen av dig som känns aktiv, engagerad, nyfiken, vaken och kapabel. Den delen du vill väcka upp som slutar drömma och istället bestämmer sig som är en doer.

GNISTA. Inspiration. Vad tänder din lust?
ELD. Motivation. Vad gör att du fortsätter när det känns tufft?
GLÖD. Reflektion. Vad skänker dig meningsfullhet? 
 

29 JANUARI 2022
EXPLORE INSIDE – GNISTA, ELD & GLÖD
9:30-11:30 Yogasalen Helhetens Hus
Göteborgsvägen 99 i Hus 6, Borås. 
eller
Online via Boon
Pris: 390 kr 


En workshop där vi skiftar fokus till din inre eld där du får verktyg att identifiera hur du förvaltar din energi. Vi reflekterar kring vad som tar onödig energi och vad som ger mer energi för att kunna skapa mer utrymme till att styra din energi till den riktning du vill leva genom nytänkande yogasekvenser och konkreta reflektionsfrågor.

Ta med dig ett vackert skrivblock och en penna du gillar att skriva med för att anteckna din reflektioner. Yogamattor finns på plats men du får gärna ta med en egen. 


För att boka en fysisk plats i Yogasalen (max 6 platser pga rådande restriktioner) skickar du din anmälan via mail till 
amanda@endorfinkliniken.com med namn och telefonnummer på de personer du vill anmäla till en plats i salen. Din plats är bindande.


För att boka online klicka här. Klassen streamas live 9:30 via boon. Bokar du online har du tillgång till klassen live och kan delta kl 9:30-11:30 eller så kan du göra den när som helst i efterhand. Oavsett om du är med live eller tittar i efterhand kan du se den om och om igen när du bokar online. Du får även en spellista som kan spelas via spotify.

Vill du ha nyheter och erbjudanden från Explore Inside och Endorfinkliniken direkt i din inkorg? Signa upp dig på nyhetsbrevet och följ oss på instagram!