EXPLORE INSIDE

Explore Inside är ett projekt skapat för kvinnor som önskar utforska äventyret som sker på insidan av oss. Genom yoga workshops och reflektionsövningar i systerskap tar vi oss an vår egna självutforskning för att gräva djupare och uppleva oss själva, med oss själva. 

Endorfinkliniken presenterar

– EXPLORE INSIDE –

KOMMANDE WORKSHOP:

MODIG

 

Fysisk yogaklass med inspiration från pilates och osteopatisk filosofi som båda syftar till att förbättra hållning & jobba tillsammans med kroppen för att skapa rörelsefrihet.

 

Datum kommer 2021

EXPLORE INSIDE – MODIG

Denna workshop skiftar vi fokus till mod och reflekterar kring vad att vara modig innebär för oss själva. Vi utmanar oss på mattan och mentalt genom att våga tänka nya tankar. 

Yoga Workshop

Tema: Modig

Datum kommer 2021

Helhetens Hus, Göteborgsvägen 99 i Hus 6, Borås. 

360 kr

Workshopen består av fysiska yoga, andningsövningar, reflektionsövningar och guidad vila. Har du ett skrivblock du använder till att skriva ner dina reflektioner kan du ta med den, annars finns papper och penna på plats.

Detta en en yoga workshop för dig som redan känner dig bekväm med yoga och solhälsningar och önskar utforska ditt inre mod.

Vill du ha nyheter och erbjudanden från Explore Inside och Endorfinkliniken direkt i din inkorg? Signa upp dig på nyhetsbrevet och följ oss på instagram!