EXPLORE INSIDE

Explore Inside är ett projekt skapat för kvinnor som önskar utforska äventyret som sker på insidan av oss. Genom yoga workshops och reflektionsövningar i systerskap tar vi oss an vår egna självutforskning för att gräva djupare och uppleva oss själva, med oss själva. 

Endorfinkliniken presenterar

– EXPLORE INSIDE –

KOMMANDE WORKSHOP:
LUST & PASSION

En kraftfull workshop med fysisk yoga, konkreta specificerade reflektionsfrågor och guidad vila. En workshop för dig som redan känner dig bekväm med yoga och solhälsningar som önskar utforska din inre lust och passion.
 
16 Oktober 2021

EXPLORE INSIDE – LUST & PASSION
10:00-12:00 Yogasalen Helhetens Hus
Göteborgsvägen 99 i Hus 6, Borås. 
Pris: 450 kr (Early bird pris 390 kr fram till 16/9) 

Vi skiftar fokus till lust och passion där du får verktyg att identifiera vad du egentligen vill. Vi reflekterar kring vad lust innebär för oss själva genom nytänkade yogasekvenser och konkreta reflektionsfrågor.

Ta med dig ett vackert skrivblock och en penna du gillar att skriva med för att anteckna din reflektioner. Yogamattor finns på plats men du får gärna ta med en egen.

Skicka in din anmälan via mail till 
amanda@endorfinkliniken.com med namn och telefonnummer på de personer du vill anmäla. Din plats är bokad och bindande när din betalning är genomförd via swish 1236935753.

 

Vill du ha nyheter och erbjudanden från Explore Inside och Endorfinkliniken direkt i din inkorg? Signa upp dig på nyhetsbrevet och följ oss på instagram!