top of page

Tennisarmbåge

Upplever du smärta på utsidan av din armbåge? Känns det värre när du spelar tennis, padel, eller till och med när du greppar mjölkpaketet från kylskåpet på morgonen? Då har du troligen diagnosen tennisarmbåge, även känd som musarm. På Endorfinkliniken erbjuder jag skräddarsydd behandling för just din typ av tennisarmbåge för att snabbt återställa din livskvalitet.

Vad är en tennisarmbåge?

Trots namnet drabbar denna vanliga överbelastningsskada inte enbart tennisspelare. Jag behandlar denna typ av smärta i armbågen dagligen på kliniken i Borås. Osteopati har visat sig vara en av de mest effektiva metoderna för att lindra tennisambåge symtom och återställa rörligheten.

På Endorfinkliniken behandlar jag din tennisarmbåge holistiskt. Jag strävar inte bara efter att lindra smärtan utan också att behandla de underliggande orsakerna till din tennisarmbåge för att du ska bli helt av med smärtan. Genom att kombinera triggerpunktsbehandling, ledmobilisering och rehabilitering skapar vi en personligt anpassad för din typ av smärta och orsak till smärtan.

Boka din behandling för tennisarmbåge genom att trycka på knappen nedan. Jag ser fram emot att hjälpa dig!

/Amanda Follin, Osteopat D.O. BSc. Health

Grundare av Endorfinkliniken

bottom of page