OSTEOPATI

VAD ÄR OSTEOPATI?

Osteopati är behandling av smärta som kommer från muskler och leder som behandlas genom manuella tekniker såsom triggerpunktsmassage, stretchtekniker, manipulation av leder (det vi som i gemene man kallar "knäcka leder") med flera som appliceras ihop med en biomekanisk helhetssyn på kroppen och anpassas utefter varje unik patient och dennes smärtproblematik för att hitta och behandla orsaken till smärtan och inte endast behandla symptomet.

VAD BEHANDLAR EN OSTEOPAT?

Vanliga diagnoser och symptom vi behandlar:

HUR BEHANDLAR EN OSTEOPAT?

Osteopater jobbar händerna för att med att testa fram och behandla grundfaktorn till din problematik genom att undersöka kroppens hållning, funktion i vävnader och rörelsemönster.  Vi undersöker och behandlar flera olika vävnader i kroppen (som till exempel muskler, leder, ligament, fascia, lymfa, nerver och kärl) under samma behandling utifrån varje unik patients förutsättningar. 

Vi är ansluta till friskvård via actiway och epassi.

“Amanda är lyhörd och proffsig, hon fick mig att känna mig sedd och trygg när jag var på behandling för min rygg hos henne.”

— Förskolepedagog 40 år

“Om du har ont i ryggen utan hjälp från vården rekommenderar jag att gå till Amanda. Tänk om jag visste att osteopati fanns för 10 år sedan.”

— Hantverkare 42 år

“En undrar varför osteopati inte finns med i sjukvården? Det är enda som gjort mig smärtfri efter år av huvudvärk ingen annan kunnat bota.”

— Pilot 38 år

“Vad hade jag gjort utan Amanda? Hon har hjälpt mig med min höftartros så att jag kan spela golf igen!”

— Chef 61 år

“När massage inte funkade provade jag osteopati och nu har jag varken ont i nacke

eller axlar längre.

Rekommenderar varmt Endorfinkliniken.”

— Ekonom 28 år

“Amanda förklarar på ett förståligt vis hur mitt problem med knät påverkat min höft. Efter två behandlingar var mina besvär borta! Hon är något extra.”

— Pensionär 69 år