top of page

Explore Outdoor

Endorfinkliniken presenterar stolt projektet Explore Outdoor!


Explore Outdoor är ett community för äventyrslystna kvinnor som träffas, tränar, pratar och lever äventyr med bas i Borås med omnejd.


Med fysiska träffar i naturen genomsyrade av små och stora äventyr strävar vi efter att bygga ett systerskap med drömförverkligande och lustdrivna kvinnor att finna gemenskap i.


Detta community är skapat för oss kvinnor som vill spendera mycket tid i naturen, utmana sig fysiskt och mentalt i skogsmiljö och vill dela upplevelsen med fler likasinnade kvinnor där vi lyfter varann och bejakar kraften i att våga gå utanför komfortzonen.


Explore Outdoor Boras
Explore outdoor boras

Ideén om en äventyrsgrupp för kvinnor föddes när jag själv letade vänner som ville följa med ut i skogen eller ut på större äventyr. En gemenskap som tyckte att lägereld kändes roligare än soffan en fredagkväll.


Explore Outdoor anordnar events för kvinnor där vi träffas och utövar någon form av äventyrlighet på hemmaplan. Tidigare träffar har vi kallbadat och grillat lunch, lagat mat över öppen eld på en Fire Friday vid ett vindskydd. Klipphoppning i Svarthall var också ett lyckat event där vi hoppade från höjder mellan 5-13 meter ned i Viaredssjön.


Är du nyfiken på fler av våra events är den mesta informationen samlad på facebook i den öppna facebooksidan Explore Outdoor Borås.


Själva communityt där vi ställer frågor, för diskussioner kring äventyr, delar bilder och tipsar om smultronställen sker i den slutna facebookgruppen Explore Outdoor Borås – Sluten Grupp. Här vänder vi oss endast till kvinnor för att skapa ett tryggt systerskap.


Självklart finns en Instagram också!


För att inte missa någon nyhet tycker vi att du ska skriva upp dig på nyhetsbrevet. Vill du ha ytterligare tips eller inte tycker facebook och instagram är så värst roliga att hänga på men ändå vill hänga med i svängarna så kommer alla nyheter från Endorfinklinikens Explore-projekt direkt i din mail istället.


Hoppas vi ses på våra event framöver!

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page