top of page

Nacksmärta

Har du ont i nacken och känner påtaglig stelhet när du vrider på huvudet? Kom smärtan plötsligt så har du troligen fått nackspärr, men om smärtan smygit sig på under längre tid under en extra stressig period är det troligen muskelvärk på grund av spända muskler som är orsaken till din värk. Endorfinkliniken erbjuder skräddarsydd behandling för just din typ av nacksmärta för att snabbt återställa din livskvalitet.

Ont i nacken

Jag behandlar dagligen denna typ av smärta i nacken på kliniken i Borås. Osteopati har visat sig vara en av de mest effektiva metoderna för att återställa rörligheten och ta bort smärtan. 

På Endorfinkliniken behandlar jag din nacke holistiskt. Jag strävar inte bara efter att lindra smärtan utan också att behandla de underliggande orsakerna till din nacksmärta för att du ska bli helt av med smärtan. Genom att kombinera triggerpunktsbehandling, ledmobilisering och stresshanteringsövningar skapar vi en personligt anpassad behandlingsplan för din typ av smärta och orsak till smärtan.

Boka din behandling för att bli av med smärtan i din nacke genom att trycka på knappen nedan. Jag ser fram emot att hjälpa dig!

/Amanda Follin, Osteopat D.O. BSc. Health

Grundare av Endorfinkliniken

bottom of page