top of page
Introduktion till Foam Rolling (4).jpg

Projekt Livsdesign är ett 3 månaders gruppcoaching program online för ambitiösa och nyfikna kvinnor som vill väcka sin inre potential för att kunna designa sina liv efter sina unika personligheter och drömmar.
 
Programmet är strukturerat i 4 pedagogiska moduler med 9 online träffar som tar dig från frustation till klarhet och motivation för att skapa ditt drömliv. Kursen leds och är skapad av Amanda Follin, Cert Livscoach, expert på livsdesign,självledarksap och personlig utveckling.

Tack! Vi hör av oss inför nästa kursstart!

– NÄSTA KURSSTART 6 SEPTEMBER 2023 –

ANMÄLAN ÖPPNAR 1 JULI 2023


Anmäl dig till väntelistan inför nästa kursstart här

Känner du också stor potential inom dig men inte vet hur du når full tillgång till den?

 • Du har en bucketlist du vill pricka av saker på och du är trött på att inte få tummen ur att göra det.

 • Du vet att du kan nå högre i din karriär men vet inte hur du ska prioritera för att komma framåt.

 • Du är förvirrad över vad och hur du ska veta vad som är din väg i livet.

 • Du känner dig frustrerad över att alla andra verkar ha koll men att du inte hittat rätt än.

 • Du har en längtar efter MER i livet.

 • Du känner att du sitter fast där du befinner dig i livet just nu och önskar ett momentum framåt.

 • Du har växt ifrån dina gamla vänner och känner dig oförstådd när du berättar om dina drömmar och mål. Du är trött på klagande och ältande.

 • Du tycker att "fuck jante" är ett rimligt statement.

 • Du saknar stimulerande och inspirerande reflektiva samtal som tar dig framåt i livet.

Du vet att du längtar efter MER i livet. Du känner på dig att det finns något större som väntar på dig men du vet inte vägen dit. Än.

Livsdesign är vägen till att locka in MER i ditt liv. Du vill ha med frihet, mer energi, mer överflöd, mer flow, mer njut, mer semester, mer kunskap, driv, mer skills, mer introspektion och reflektion med dig själv. Du längtar efter mer djupa kärleksfulla relationer, mer tillgång till dig själv och mer meningsfullhet att fylla ditt liv med. 

Du önskar mindre stress, undanflykter och ursäkter. Inga fler falska löften från gamla vänner eller partners du klarar dig bättre utan. Du känner dig klar med det nu och är redo för att ta kliv ut ur ditt gamla liv in i ditt drömliv.

PROJEKT LIVSDESIGN

Allt du behöver för att nå ditt drömliv

3 månaders Grupp Coaching Kurs Online 

Detta är ett 3 månaders omvälvande grupp coaching program för nyfikna starka kvinnor som är redo att kliva stora kliv rakt in i sina drömliv.

Detta program är skapat för dig som vill:

 • Definiera dina värderingar och hur du väljer att leva efter dem.

 • ​Se dig själv som ledaren i ditt liv för att ta ansvaret att styra ditt liv exakt dit du önskar.

 • Förstå och stärka din självkänsla och självförtroede. 

 • Våga bryta dig loss från jante och våga uttrycka HELA dig villkorslöst.

 • Äntligen hitta likasinnade som välkomnar hela dig och din personlighet.

 • Bryta ned och förstå dina personliga mindset blockeringar som håller dig tillbaka från ditt drömliv idag.

 • Etablera dina drömmar som konkreta mål med steg att nå dit du önskar.

 • Känna dig stärkt i att våga ta för dig MER av livet.

 • Tro på att ditt drömliv är fullt möjligt att bygga upp.

 • Ha snabba resultat som märks på dig och ditt mindset.

Du behöver inte kämpa och lista ut allt själv. Projekt Livsdesign guidar dig genom processen att skapa ditt drömliv.

Föreställ dig ditt drömliv...

Föreställ dig att du tydligt ser din väg framför dig och vet exakt vad ditt drömliv innehåller för att göra dig lycklig och njutningsfull. Du vaknar upp utvilad och nyfiken på din dag som du designat efter dina önskemål. Du går och lägger dig nöjd och fylld av dagens upplevelser och du längtar till nästa dags äventyr. Du älskar det liv du valt att bygga till dig själv och du älskar att vara dig själv villkorslöst. Du tycker att du lever ett inspirerande och storslaget liv perfekt utformat för din personlighet. Du utövar dina intressen och låter lust vara din största drivkraft framåt.

När du lever sant med dig själv och tar ledarrollen framåt blir du automatiskt den bästa versionen av dig själv. Du blir även den bästa vännen, partnern, mamman, medarbetaren eller chefen och får dina relationer att frodas. Allt börjar med dig och din livsdesign.

Du är troligtvis kapabel och kan antagligen lista ut knep för att designa ditt liv men du behöver inte kämpa. Jag har energi över till att bära dig genom din process och coachar dig till just din unika livsdesign som passar just din personlighet och hur du vill ha ditt liv

Jag har gjort jobbet åt dig, lagt tiden på researchen, läst böckerna och gjort övningarna och vet vad som funkar och inte för att bygga drömliv. Alla kunskaper och insikter är destillerat i pedagogiskt format till Projekt Livsdesign för att du ska kunna ta till dig och starta din Livsdesign så snabbt och effektivt som möjligt för storslagna resultat inom våra 3 månader i kursen.

Detta program är din tillgång till ditt drömliv. Projekt Livsdesign ger dig resurserna, åtkomsten och tillåtelsen att skapa det drömliv du vill verkligen leva. Du är redo att kliva in i det livet nu.

Så här säger tidigare deltagare om kursen:

"Att gå kursen projekt livsdesign har hjälpt mig till att bli en bättre version av mig själv, det har gjort att jag tror på mig själv, vet vilka mina värderingar framförallt har jag börjat drömma och jag går min väg mot mina drömmar.” –  Martina

”Den bästa investeringen du kan göra för dig själv. Amanda sprider

magi med sin positiva inställning till livet.” –  Susanne

”Fantastisk kurs med härliga Amanda, hennes energi och engagemang är magisk. Kan varmt rekommendera dig att investera i denna kurs då den ger dig så mycket bra verktyg på din väg till att designa ditt liv så som du vill ha det. Jag är så glad över att jag tog beslutet att hoppa på denna kurs. Den har fått mig att reflektera, drömma och att ändra mitt mindset. Stort tack för allt.” 

– Anette

Coachingprogrammet Projekt Livsdesign är utformat för drivna kvinnor som:

 • Dras till självhjälpsböcker inom personlig utveckling för att må bättre.

 • Har jobbat med sig själva tidigare men vill gräva djupare.

 • Gillar iden av att ha en personlig hejarklack som hejar dig fram på din väg i livet, som hurrar för dina livsval och stöttar dig när det känns skrämmande att gå din egna väg.

 • Gillar tanken på att välja personliga val som passar just din personlighet.

 • Du mår bra idag men du vill må riktigt-jäkla-kanon-skitbra!

 • Vill leva sitt drömliv inom 6 månader.

Varför Projekt Livsdesign?

Möt din coach, Amanda – expert på livsdesign.

Jag är expert på livsdesign. Jag har alltid drivits av en törst efter MER. Mer kunskap, mer skills, mer utbildning, mer introspektion, mer djup i relationer och mer tillgång till mig själv. Livsdesign är vägen jag vandrar för att berika mitt liv med så mycket MER som möjligt. Jag är helsåld och vet att livsdesign är här för att stanna.

 

När jag såg effekterna av livsdesign insåg jag att jag sitter på en kunskap som är för stor för att inte dela med mig av. För snabbast inlärning för andra nyfikna själar som vill uträtta stordåd har jag därför skapat Projekt Livsdesign – ett online program fullspäckat med lärorika insikter och mindset verktyg för att du ska kunna livsdesigna ditt liv utefter din personlighet och allt du önskar ha i ditt drömliv. Jag har gått min egna väg och inte varit rädd för misslyckanden. Du kommer våga göra detsamma i Projekt Livsdesign.

Läs mer om Amandas bakgrund i Livsdesign här

PROJEKT LIVSDESIGN

Bli inspirerad, motiverad och övertygad att våga leta rätt på och leva ditt liv som du egentligen önskar. Du får tiden att reflektera och utforska insida av dig själv och vilka drömmar som betyder mest för dig. Kanske är det något outforskat som blommar upp och leder dig framåt snabbare än du någonsin kunnat ana?

 

Precis som du har jag också fått många råd om att jag borde ”nöja mig” men det fungerar inte för oss som vill ha MER i livet och drömma större. Det är därför jag skapat Projekt Livsdesign.

 • För att vi vill leva på våra egna villkor.

 • Vi vill leva autentiskt och våga uttrycka våra sanna känslor.

 • Vi vet att vi har potential inom oss vi inte hittat tillgång till än.

 • Vi vill bidra till världen genom att ge det bästa av oss själva till andas genom att först fylla på vår egna kopp.

 • För att vi känner skav när vi följer strömmen och göra som alla andra. Vi vet att vi kan och vill MER.

 • För att vi nöjer oss inte med att bara må bra, vi vill må riktigt-jäkla-kanon-kalas-skit-bra!

Image by Colin Lloyd

Vi behöver få utlopp för oss själva för att må bra och känna meningsfullhet. Här får du verktyg att designa din vardag till drömliv för att passa dig och inte tvärtom.

KURSENS INNEHÅLL

Modul 1 – Vad Livsdesign är

Lär dig grunderna i livsdesign och hur du designar dig till ditt drömliv. Du får tillgång till rätt Mindset och Skillset för effektiv Livsdesign.

 

Modul 2 – Värderingar, Självkänsla & Självförtroende

Förstå vad som är dina värderingar, drivkrafter samt vad som ger dig meningsfullhet ihop med verktyg för att skapa ett starkt grund mindset – självkänsla och självförtroende.

 

Modul 3 – Drömma Stort & Överkomma begränsningar

Du får de bästa verktygen för att våga utforska dig själv på djupet när du formulerar och konkritiserar ditt drömliv, samt verktyg för att att motarbeta självsabotage – det som begränsar och håller dig tillbaka från att nå ditt drömliv.

 

Modul 4 – Våga Ta För Dig

Hur du konkret skrider till handling för att nå ditt drömliv. Du får tillgång till Livsdesignarens verktygslåda och hur du skapar din unika masterplan mot dina mål.

Är du redo att skapa ditt drömliv?

Projekt Livsdesign inkluderar:

 • 4 x 75 min Live Online Sessioner –Föreläsningar och övningar baserade på 4 olika moduler för att lyckas med din Livsdesign (värde 6000 kr)

 • 5 x 75 min Live Online Grupp Coaching Sessioner – Övningar och svar på frågor med personlig coaching i gruppen (värde 8000 kr)

 • 4 x Workbooks (en för varje modul) med alla övningar i kursen för att lyckas med din Livsdesign (värde 2000 kr)

 • 2 x 60 min Privat Premium Coaching Session med Amanda som fokuserar på att skräddarsy din Livsdesign efter dina behov (värde 2300 kr)

 • 1 x BONUS Rekommenderad lista med böcker, poddar och inspiration för att nå ditt drömliv

DIN INVESTERING

Din investering är 8990 kr.

EARLY BIRD PRIS när du anmäler dig innan 6 augusti 2023 är 6990 kr

+  BONUS 1: En extra coaching session utan kostnad (värde 1050 kr)

+ BONUS 2: Livskompassen Workbook pdf (värde 199 kr) om du redan har köpt Livskompassen Workbook drar vi av 199 av kursens kostnad. Maila Amanda för att få en rabattkod innan du betalar för kursen!)

Detta program är din tillgång till ditt drömliv. Projekt Livsdesign ger dig resurserna, åtkomsten och tillåtelsen att skapa det drömliv du vill verkligen leva. Du är redo att kliva in i det livet nu. Inga fler ursäkter. Om inte du, vem? Om inte nu, när?

Image by Artem Kovalev

Livsdesign är vägen. Drömlivet är målet.

NU ÄR DET DIN TUR ATT KLIVA RAKT IN I DITT DRÖMLIV

 • Du kommer efter Projekt Livsdesign känna dig galet inspirerad och motiverad att börja leva ditt drömliv.

 • Du kommer lära dig knep för att snabbt och effektivt accelerera till ditt drömläge. 

 • Du kommer lära dig hur du implementerar livsdesign på ditt befintliga liv idag.

 • Du kommer känna dig stärkt i att göra de val du länge velat göra men tidigare inte vågat.

 • Du kommer ha identifierat hur och vad du vill att ditt drömliv ska innehålla.

 • Du kommer ha identifierat hur och vad du behöver göra för att nå ditt drömliv.

 • Du kommer ha brutit ner begränsningarna som håller dig tillbaka från att göra de val du egentligen vill.

 • Du kommer ha utvecklat en stadig grund och en tydlig riktning mot ditt drömliv.

 • Du kommer ha utvecklat en tryggare relation till dig själv där du lärt känna dig själv på djupet.

Image by Dana DeVolk

Vanliga frågor

FAQ frequenty asked questions

Jag vet inte vad min dröm är, kan jag gå programmet ändå?

 Ja, du kommer lära dig hur du hittar vad du vill göra i ditt liv som känns roligt, härligt och meningsfullt - på riktigt denna gång!

 

Hur mycket tid kommer jag behöva investera i programmet?

Sessionerna är 75 min x 9 träffar under 3 månader. Mellan modulerna får du en workbook med hemuppgifter som tar ca 1 timma per modul (totalt 4 moduler). Utöver kursen får du dina privata coaching sessioner med Amanda. Berätta för familj att du gör en investering i ditt drömliv och behöver avsätta tid för reflektion och övningar.

 

Hur mycket support får jag i programmet?

Frågestund finns implementerat i varje Grupp Coaching Session där hela gruppen coachas ihop. Du får relatera och känna gemenskap i grupp men det finns inte utrymme för djupare personlig coaching, den sparas till dina privata coaching sessioner som är inkluderade i programmet. Under dina privata coaching timmar jobbar vi med just dina behov och utmaningar kring din livsdesign för att hitta rätt väg för just dig.

 

​För dig som önskar mer personlig coaching finns även möjlighet att köpa till 1:1 coaching (privat premium coaching bara för dig) mellan sessionerna för ett specialpaket utformat för Projekt Livsdesign. Förslagsvis passar ett coaching 4 paket perfekt in de veckorna som kursen har uppehåll. Kontakta Amanda på amanda@endorfinkliniken.com för privat premium coaching 1:1.

 

EXKLUSIVT COACHING PAKET

För dig som är redo att satsa fullt ut på ditt drömliv och öka boosten med fler coaching sessioner

Premium Coaching 1:1 med Projekt Livsdesign

(Priset nedan gäller endast dig som går Projekt Livsdesign och kan användas upp till 1 år efter kursstart)

 

1:1 premium coaching 10 paket: 8000 kr (ord pris 10500 kr)

1:1 premium coaching 4 paket: 3500 kr (ord pris 4200 kr)

1:1 premium coaching 2 paket: 1700 kr (ord pris 2100 kr)

 

Vilka datum och tider är sessionerna?

Projekt Livsdesign startar onsdagen den 6 september och avslutas 29 november 2023.

Totalt 9 sessioner i form av live onlinemöten kl 19:00-20:15 på onsdagar. Alla datum: 6/9, 13/9, 27/9, 4/10, 18/10, 25/10, 8/11, 15/11 och 29/11. Dina inkluderade privata coaching sessioner planeras in separat enligt överenskommelse när kursen börjat.

 

Vad är den ekonomiska investeringen för Projekt Livsdesign?

Din investering är 8990 kr (early bird pris fram till 6 augusti 6990 kr.) Du kan använda friskvårdsbidrag, swish, eller faktura. Att investera ekonomiskt visar att du är hängiven din livsdesign och dina drömmar.

Kan jag lära mig livsdesign på egen hand?

Du är antagligen kapabel att hitta lösningar på din livsdesign på egen hand! Dock garanterar jag dig att du kommer spara både tid, energi och pengar på att gå en kurs som paketerat och beprövat alla verktyg, mindset och skillset du behöver i ett snyggt, prydligt och pedagogiskt format för dig så att endast behöver fokusera på att nå dina mål så snabbt som möjligt. En investering i Projekt Livsdesign är en investering i dig själv – att lägga pengar på något betydelsefullt ökar dina chanser att verkligen våga engagera dig i ditt drömliv.

 

Behöver jag vara närvarande på alla Onlinemöten?

Helst! Vi vill ha din unika energi närvarande i gruppen! Men självklart händer livet ibland, därför spelas alla sessioner in och kan ses i efterhand. Allt material finns tillgängligt för dig 3 månader efter avslutad kurs.

 

Varför ska jag välja Projekt Livsdesign?

För att Projekt Livsdesign är ett beprövat program med noga utvalda teman och hemuppgifter som garanterar insikter och förändring hos dig. Detta program passar dig som inte längre vill pusha och kämpa för ditt drömliv utan vill att det ska känns roligt, härligt och motiverande att bygga ditt drömliv i en frodig gemenskap men andra fantastiska och inspirerande kvinnor. (Obs! Detta är inte ett program för dig som vill fortsätta ursäkta dig och inte vilja drömma stort. För efter programmet kommer du inte kunna hitta fler vettiga ursäkter eller undvika att du är på väg mot storslagna drömmar.)

 

Hur anmäler jag mig till Projekt Livsdesign?

Klicka här eller på knappen nedan eller maila amanda@endorfinkliniken.com om du vill boka ett möte för att bolla tankar innan du signar upp dig om du känner dig nyfiken men osäker.

Registreringen öppnar 1 juli med kursstart 6 september 2023. Föranmälan görs till amanda@endorfinkliniken.com för dig som vill stå först i kön vid insläpp!

Andra frågor? Maila dina frågor till amanda@endorfinkliniken.com, jag ser fram emot att höra från dig!

"Detta är inte ett program för dig som vill fortsätta ursäkta dig och inte vilja drömma stort. Efter programmet kommer du nämnligen inte kunna hitta fler vettiga ursäkter eller undvika att du är på väg mot storslagna drömmar."

Vad tidigare deltagare i Projekt Livsdesign
säger om programmet:

Fragile Pampas

”Mina förväntningar var att få vägledning i mitt liv till mer glädjefyllt, målinriktat och njutfullt liv vilket jag känner att Amanda har lyckats hjälpa mig med genom Projekt Livsdesign.”

— Egenföretagare 33 år

Notebook and Pen

”Amandas coaching har varit underbar älskar hennes energi och sätta trycka på exakt rätt och känslor. Och lyssnar även till vad vi deltagare kände att vi behövde just i stunden.”

— Kontorsarbetare 42 år

” Verktygslådan i modul 4 fann jag innehållsrik och gav en bra grund för att strukturera upp vilka verktyg som hjälper till att designa mitt liv så som jag vill ha det.”

— Egenföretagare 50 år

Fairy Lights

”Jag rekommenderar speciellt dem som känner sig lite vilsna och vill få struktur och tips i livet att gå kursen. Bara ta steget, det är en fin investering i din personliga hälsa och kommer gynna dig själv men även de människor runt omkring dig.”

— Egenföretagare 33 år

Modern Workspace
Boho Home Decor

” Jag gillade hemövningen för att skapa rutiner för mitt egna välmående, det blir lätt annars inte av. Konkreta övningar med guidade frågor jag tidigare inte tänkt på.”

— Anställd och egenföretagare 53 år

Happy Bride

” Har jobbat mycket med mig själv tidigare men jag tycker att Amanda tog upp nya koncept som jag inte hört innan så det är alltid nyttigt att göra övningar i en annan form. Jag fick alltid med mig nya insikter från varje möte.”

— Egenföretagare 50 år

”Jag reflekterar mera utifrån hur jag tänker om mig själv. Jag har tagit några fler steg framåt och ändrat mig i mitt tankesätt utifrån hur jag ska jobba framåt. Jag har lärt känna mig själv bättre och vet mer vad jag egentligen vill.”

— Anställd och egenföretagare 53 år

Grainy Surface

” Tydlig och bra utarbetade workbooks mellan träffarna”

— Kontorsarbetare 42 år

Flowers and Shadows
Rocky Coast

”Jag har ett lugn i min situation som jag inte hade tidigare. Jag ser andra möjligheter och tänker ta dem och det känns bra.”

— Offentlig sektor 44 år

Image by freestocks

”Amanda har hela tiden haft ett peppande och glatt sätt. Förmedlat bra energi. Förklarat på ett bra sätt när det kan vara svårt att förstå eller svårt att veta hur man ska tänka”

— Anställd och egenföretagare 53 år

Vill du ha nyheter och erbjudanden om nästa Projekt Livsdesign direkt i din inkorg? Signa upp dig på nyhetsbrevet och följ oss på instagram!
bottom of page