top of page

FÖR FÖRETAGARE INOM HÄLSOBRANSCHEN

COACHING

Du är en företagare inom hälsobranschen som värderar att vara genuin med dina klienter och brinner för att hjälpa dem må bättre. Du är också övertygad om att ditt företag mår bra och går bättre när du har den frihet och hälsa du längtar efter.

Du vill ha hjälp med att skapa STRATEGIN för att marknadsföra dig på ett sätt som känns bra i magen och du vill överkomma jante och ditt självsabotage och är extremt medveten om hur mycket ditt MINDSET påverkar hur bra du presterar i ditt företag.

 

När du anlitar mig som coach får min signaturmetod där fokus ligger på kombinationen Strategi och Mindset. Vi båda vet att i ditt företags strategi aldrig kommer kunna nå längre än ditt mindset.

 

Vi jobbar med dina tankar, känslor, beteenden och resultat som avgör hur du både säljer och levererar de fantastiska resultaten du är kapabel till för dina klienter.

I coachingen designar vi ditt företag efter hur du vill leva ditt liv och designar ditt företag att passa därefter. Jag vet hur viktigt det holistiska tänket är för dig både som hälsoföretagare och som privatperson. Det drivet drar vi nytta av när vi designar ditt företag att växa hållbart när vi tar bort dina underliggande mönster av people-pleasing, jantelagen, inte våga snacka pengar, prokrastinering, imposter syndrome, och perfektionism som just nu står i vägen för din kommande framgång som en av Sverige mest framstående hälsoföretagare.

Det är din tur nu och du är redo för nästa steg pärlan!

Att hålla en bok

ENSKILDA SAMTAL

Enskilda samtal för att ta dig från problem till möjlighet.

Vi ses på mottagningen i Borås (Landalagatan1) eller online via länk.

1 samtal : 80 min 1950 kr ex moms

Paketpris 5 samtal á 80 min: 8500 kr ex moms

Tid bokas i överenskommelse via mail.

VIP DAG

Vi jobbar igenom din strategi och ditt mindset för att ta ditt hälsoföretag till nästa nivå under en mind blowing intensivdag.

UNLIMITED ACCESS
FÖRETAGSDESIGN 

 MENTORSPROGRAM FÖR FÖRETAGARE I HÄLSOBRANCHEN

  • Coachingsamtal 80 min varannan vecka (online eller i Borås).

  • Daglig uppföljning med privat chat support.

  • Reflektionsuppgifter mellan träffarna anpassade efter dina unika utmaningar i ditt företag och livsdesign.

  • Unlimited access för alla frågor du kommer på i din vardag där du inte vill vänta till nästa coachingsamtal utan vill gasa nu! Här kan du bolla ideér högt och lågt om ditt företag och mindset daglig basis med mig via text och voice notes. Här jobbar vi tätt ihop och du får bada i min vibe och pick my brain om hur jag driver mitt företag för att hjälpa dig utvecklas så mycket som möjligt med tiden vi har ihop där vi tar dig från jante till frihet.

Din investering:

6 månader 60.000 kr ex moms

3 månader 33.000 kr ex moms 

1 månad 15.000 kr ex moms

Känner du det härliga längtans-pirret efter mer företagsmässig, mental och ekonomisk frihet är jag rätt coach för dig!

Vi fokuserar på dina styrkor och designar ditt företag utefter din personlighet och livsdesign.

Work smarter, not harder.

Börja med att skicka mig ett mail genom att klicka på knappen nedan så tar vi ett samtal och se om vi är rätt match för varandra!

bottom of page