top of page

FÖR FÖRETAGARE INOM HÄLSOBRANSCHEN

COACHING

Du är en företagare inom hälsobranschen som värderar att vara genuin med dina klienter och brinner för att hjälpa dem må bättre. Du är också övertygad om att ditt företag mår bra och går bättre när du mår fantastiskt och lever ut dina värderingar varje dag.

Du vill ha hjälp med att skapa STRATEGIN för att öka din omsättning och du är lika medveten om hur mycket ditt MINDSET påverkar hur bra du presterar i ditt företag.

 

När du anlitar mig som coach får min signaturmetod där fokus ligger på kombinationen Strategi och Mindset för vi båda vet att i ditt företag där du är nyckelpersonen är dina tankar avgörande för hur du säljer och levererar de fantastiska resultaten du är kapabel till för dina klienter.

I coachingen designar vi ditt företag efter hur du vill leva ditt liv (livsdesign. Jag vet hur viktigt det holistiska tänket är för dig som företagare och som privatperson. Det drivet drar vi nytta av när vi designar ditt företag att växa hållbart när vi tar bort ditt underliggande självsabotage som just nu står i vägen för din kommande framgång.

Det är din tur nu och du är redo för nästa steg pärlan.

Att hålla en bok

ENSKILDA SAMTAL

Enskilda samtal för att ta dig från problem till möjlighet.

Vi ses på mottagningen i Borås (Landalagatan1) eller online via länk.

1 samtal, 75 min 1600 kr

Paketpris 5 samtal 7200 kr

Tid bokas i överenskommelse via mail.

UNLIMITED ACCESS
FÖRETAGSDESIGN 

 MENTORSPROGRAM FÖR FÖRETAGARE I HÄLSOBRANCHEN

  • Coachingsamtal 75 min varannan vecka (online eller i Borås).

  • Kontinuerlig uppföljning med chat support mån-fre

  • Reflektionsuppgifter mellan träffarna anpassade efter dina unika utmaningar i ditt företag och livsdesign.

  • Unlimited access för alla frågor du kommer på i din vardag där du inte vill vänta till nästa coachingsamtal utan vill gasa nu! Här kan du bolla ideér högt och lågt om ditt företag och mindset daglig basis med mig via text och voice notes. Här jobbar vi tätt ihop och du får bada i min vibe och pick my brain om hur jag driver mitt företag för att hjälpa dig utvecklas så mycket som möjligt.

Din investering:

6 månader 60.000 kr ex moms

3 månader 35.000 kr ex moms 

3 veckor 15.000 kr ex moms

Känner du det härliga längtans-pirret och höjdrädslan på samma gång är jag rätt coach för dig!

 

Min coachingmetod kombinerar livsdesign med företagsdesign för att du ska kunna omsätta mer samtidigt som du mår bättre och har roligare i ditt företag. Strategi för högre omsättning i kombination med det Mindset som behövs för att levla upp ditt företag!

Vi fokuserar på dina styrkor och designar ditt företag utefter din personlighet och livsdesign.

=

Work smarter, not harder.

bottom of page