top of page

3 anledningar till att du inte nått dina mål än.

Kämpar du med dina mål men tappar lätt bort dig? Då har jag några harsh truths att dela med dig.


Då har du antagligen:

  1. För lite motivation. Ditt mål är inte tillräckligt betydelsefullt / du längtar inte tillräckligt mycket efter du du vill ha eller så har du bara inte lärt dig rätt mindset för att skapa diciplin när motivationen sinar.

  2. För ospeficikt mål. Du har inte reflekterat eller vågat skriva ner (så viktigt att skiva på papper!) exakt vad du vill ha. Vilket land och stad du vill resa till på, hur mycket pengar du vill ha i lön, exakt vilken hudras du vill att din hund ska vara osv.

  3. Tagit för lite ansvar. (Sorry but true.) Om du inte tar ansvar för att dina mål ska bli gjorda så kommer målen inte att bli uppnådda. Oavsett om din nå-mål-strategi är manifestering, SMARTA-mål, law of attraction eller bullet journalling så behövs ansvar tas och uppföljning göras. Du behöver umgås och våga spendera tid med jobbet som krävs för att nå dina mål.TIPS FÖR ÖKAD MOTIVATION

Motivation kommer när din längtan är större än din rädsla. Öka din motivation genom att fokusera på det du längtar efter och VILL ha och gör den sida av spelplanen större och mer betydelsefull än din rädsla.


TIPS FÖR ÖKAD SPECIFICITET

Skriv ner dina mål så specifikt du kan. Så att det nästan blir larvigt tydligt. Så specifikt och lättförståeligt att ett barn kan förstå vad, hur, vem, när och var ditt mål innebär.


TIPS FÖR ÖKAT ANSVARSTAGANDE

Investera i någon som håller din accountable som ser till att jobbet blir gjort. Det kan vara en vän, ett mål-tracking system, en kollega eller coach. Min personliga rekommendation är att gå med i ett gruppcoaching program (både roligare och mer prisvärt än privat coaching som dessutom ger dig större nätverk med fler likasinnade coola brudar som vill nå sina mål). Kolla in Projekt Livsdesign som fokuserar på att nå mål och skapa ditt drömliv.


Happy goal hunting!

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page