top of page

FÖR FÖRETAGARE INOM HÄLSOBRANSCHEN

COACHING

När du anlitar mig som coach får du låna min hjärna, mina erfarenheter, utbildningar, tips och ideér till att hitta strategier som ökar omsättningen i ditt företag samtidigt som du mår bättre och har roligare på jobbet! Genom effektiv fokustid och reflektion skräddarsyr vi coachingen efter dina och ditt företags behov med livsdesign + företagsdesign. 

Att hålla en bok

VIP DAG

Du vill ha en hel-  eller halvdag med min fulla uppmärksamhet på ditt företag, där vi djupdyker ner i din livsdesign ihop med din företagsdesign och lägga en plan för hur, var, när och vart du vill ta ditt företag. Hos mig eller dig, online eller stans mysigaste fik!

Innan din VIP dag får du en enkät utskickad med fokusfrågor som du svarar på i lugn och ro innan vår dag tillsammans som jag läser igenom och förbereder skräddarsydda workshops och övningar för just dina utmaningar i ditt företag så att du går iväg med nytändning, fokus och en konkret action plan för att ta ditt hälsoföretag till högre omsättning samtidigt som du mår bättre.

Halvdag 3 timmar 

6.000 kr ex moms

Heldag 6 h

10.000 kr ex moms

UNLIMITED ACCESS
FÖRETAGSDESIGN 

 MENTORSPROGRAM FÖR FÖRETAGARE I HÄLSOBRANCHEN

3 månader coaching med kontinuerlig kontakt varje vecka.

  • Coachingsamtal 60 min varannan vecka (online eller i Borås).

  • Strukturerad uppföljning på mail varannan vecka.

  • Reflektionsuppgifter / Workbooks mellan träffarna anpassade efter dina unika utmaningar i ditt företag och livsdesign.

  • Gruppcoaching samtal online varje månad med alla mina coachingklienter för att träffa likasinnade, bygga nätverk och få fler perspektiv på ditt företag från andra hälsoföretagare.

  • Unlimited access för alla frågor du kommer på i din vardag där du inte vill vänta till nästa coachingsamtal utan vill gasa nu! Här kan du bolla ideér högt och lågt om ditt företag och mindset daglig basis med mig, via text och voice notes. Här jobbar vi tätt ihop och du får 3 månader av att bada i min vibe och pick my brain om hur jag driver mitt företag!

Din investering:

 

25.000 kr ex moms 

Känner du det härliga längtans-pirret och höjdrädslan på samma gång är jag rätt coach för dig!

 

Min coachingmetod kombinerar livsdesign med företagsdesign för att du ska kunna omsätta mer samtidigt som du mår bättre och har roligare i ditt företag.

Vi fokuserar på dina styrkor och designar ditt företag utefter din personlighet och livsdesign.

=

Work smarter, not harder.

bottom of page