top of page

Diplomerad Livscoach

COACHING

Coaching hjälper dig att identifiera och nå dina mål snabbt och effektivt. När du anlitar mig som coach får du låna min hjärna, mina erfarenheter, utbildningar, tips och ideér. Genom effektiv fokustid och reflektion, skräddarsyr vi coachingen efter dina behov. Du sparar du tid och pengar men framförallt energi när du strävar mot ett mål. 

COACHING

Coaching är för dig som vill göra en förändring i någon del av livet men som inte vet hur du ska göra.

 

Coachning hjälper dig bena ut vart du vill och hur du tar dig dit. Specifikt för coachning med Amanda Follin är fokus på att du kan nå dina mål genom att ha roligt och må så bra som möjligt genom processen.

Coachingen är fokuserad på möjligheter och lösningar där coachen hjälper dig sortera och hitta svar som passar just dig och din personlighet matchat till ditt mål. 

 Du kommer uppleva personlig utveckling och få guidning i att utforska dig själv. Allt fokus på dig och du får verktyg anpassade efter dig för att lyckas.

 

Vill du öka ditt självvärde, självkänsla, mod och få reda på hur du skapar ditt drömliv är detta rätt coaching för dig som är öppen för utveckling och längtar efter en förändring i livet styrd av inre motivation och kärlek till dig själv.

1:1 COACHING PAKET

DRÖMLIV INTRO

1 coaching samtal 1050 kr

DRÖMLIV SMAKPROV

3 coachingsamtal 2700 kr (ord pris 3150 kr)

DRÖMLIV START 

5 coachingsamtal 4500 kr (ord pris 5250 kr)

DRÖMLIV 2.0

10 coachingsamtal 8900 kr ( ord pris 10500 kr)

Boka din tid genom att klicka på knappen nedan och välja "Coaching". Du bokar varje timma för sig i bokningssystemet och vi kommer överens om vilket paket du vill fortsätta med under vår första session. Självklart ingår första samtalet i det paket du väljer att fortsätta med.

Jag ser fram emot att börja jobba med dig!

bottom of page