top of page

Explore Inside

Endorfinkliniken presenterar stolt det nya projektet Explore Inside!


Explore Inside är ett projekt skapat för kvinnor som önskar utforska äventyret som sker på insidan av oss. Genom yoga workshops och reflektionsövningar i systerskap tar vi oss an vår egna självutforskning för att gräva djupare och uppleva oss själva, med oss själva.


Explore Inside
Explore Inside

Tanken förmedlades från att jag ville skapa en blandning mellan en reflektiv yogapraktik som kretsar mer kring reflektion om oss själva och våra tankar och våra ageranden, snarare än prestation i yogapositioner. Att yogan är inte målet, utan ett verktyg för att kunna utforska insidan.


Konkret är Explore Inside en växande samling workshops. Workshops med fokus på reflektionsfrågor som varvas med en matchande yogasekvens utefter temat på workshopen. Tänk dig en mumsig tårta med extra allt, perfekt kompnerad till himelsk smaksensation för dina känslor och tankar att smaka på på djupet. Fast istället för grädde och chokladkräm är denna tårta gjort av reflektionsfrågor och eftertänksamhet. En solklart favorit!


I reflektion får vi chans till att se vad som pågår på insidan. Fundera på hur våra tankar, känslor och beteenden hänger ihop och få bli medvetna om hur det påverkar oss. Att få uppleva och se känslor ur ett reflektivt perspektiv är ett äventyr som bara kan upplevas på insidan. Med rätt mindset kan vi alltid lära oss hur vi kan komma över motstånd, uppleva mer äventyr och få ut mer av det vi vill göra i livet.


Explore Inside
Explore Inside

Som en ljuv men smakrik cocktail av reflektion och kroppsmedvetenhet ihop med lekfullhet kring olika sinnestillstånd och få dela upplevelsen med andra medsystrar. Som en kvinnocirkel för äventyrslystna kvinnor som vill uppleva mer, som vågar gräva innanför fasaden och utforska även de lortiga hörnen i sitt tankelandskap. Inte endast glitter och positive vibes utan att våga utforska motståndet som finns där också. Ta tag i det svåra för att överkommer hinder som håller oss tillbaka. Vilket gör att vi får tankeställare och aha-upplevelser om oss själva så att vi kan börja jobba med rätt typ av problem och sluta gå runt i cirklar ett destruktiva mönster. Utanför komfortzonen. Eftersom det är där belöning och utveckling finns.


Personlig utveckling kan vissa kalla det (men helt ärligt låter det sååååå tråkigt, snudd på desperat och lite mordent i mina öron) men Explore Inside vill jag istället tweaka och kalla för självutforskning. Utforskning på insidan. Med nyfikenhet som vårt största verktyg och ödmjukhet inför att vi kommer hitta nya sätt att se oss själva på. Vi vet inte allt. Men vi vill veta mer. Vi är äventyrslysta kvinnor som söker reflektion i ett gemenskap systerskap. Vi vill hedra äventyret som sker på insidan, i våra tankar och våra känslor.
För det är där det börjar. Det viktigaste av allt. Relationen till oss själva.


Syftet med Explore Inside är att du ska få verktyg för att förbättra din relation till dig själv genom reflektion och självutforskning.

Jag känner mig pirrig över att få presentera Explore Inside för er! Det är med positiv och förväntansfull längtan i rösten jag ber dig att följa med på resan och nästa workshop. Till dess kan du följa oss på @explore.inside.boras för att lära känna konceptet mer och få tips och övningar i reflektion. Vill du få reda på kommande datum och få förtur till bokningen på Explore Insides workshops så skriv upp dig på nyhetsbrevet så är du alltid redo för nästa tillfälle att utforska dig själv!
Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page