top of page

Egenbehandling - Hur du behandlar din smärta själv online

PANG! När ryggskottet hindrar dig från att ta dig till en osteopat / kiropraktor / naprapat är det inte roligt.


När huvudvärken tvingar dig gå hem från jobbet fast du egentligen vill klara att jobba hela dagen.


När du vaknar med ländryggssmärta för sjätte dagen i rad och har fått nog av att känna dig stel och äldre än vad du är. Äntligen har jag skapat lösningen för dig!

Nu kan du med hjälp av en tennisboll eller foam roller behandla dig själv hemifrån. Hur bra?! Du behöver bara lägga några minuter på självbehandling för att känna att du kan behandla bort smärtsymptom som kommer från muskler och bindväv helt själv.


Jag har kokat ned mina bästa tips för självbehandling till ett videoformat för dig att klicka igång och följa med i. Du får se hur övningen går till men också mina smarta tips och viktiga kommentarer på hur du anpassar övningarna så effektivt som möjligt efter din kropp och din smärta. Du lär känna din kropp på ett nytt sätt och blir således din egna kroppsexpert på din egna kropp.


Jag lägger till nya filmer löpande. Har du något speciellt önskemål på smärtområde? Skriv det till mig! Ask and it shall be given you.Har du större smärtproblematik och vill hellre att jag tar hand om din kropp med en osteopatisk behandling irl så bokar du in en tid på kliniken istället. BOKA TID PÅ KLINIKEN HÄR

Mitt jobb är att se till att du kan göra det du tycker är roligt utan smärta. Lycka till!


Amanda

Kommentare


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page