top of page

VIP DAG
Strategi & Mindset 

FÖR HÄLSOFÖRETAGARE MED STORA VISIONER

Under en fullpackad intensivdag organiserar vi ditt hälsoföretag  med fokus på att stärka ditt varumärke och boosta din marknadsföring på sociala medier ihop med mindset träning där vi jobbar bort de tankar och känslor som begränsar dig från att synas och ta din plats. 

Black Booking Process for Vip Day Service Carousel Instagram Post (1).png

VIP dag i Företagsdesign – Stärk ditt varumärke, kliv in i självförtroende och kickstarta din marknadsföringsstrategi.

5.png

Släpp lös din fulla potential med en VIP-dag i Strategi & Mindset Coaching för Hälsoprenörer!

Är du en passionerad entreprenör inom hälsobranschen som träffar fysiska klienter dagligen och längtar efter att ta din verksamhet till nya höjder? Känner du dig fast i att marknadsföring känns trassligt och att hamnar i självsabotage-mönster (hello prokrastinering och "jag kan göra allt själv") som hindrar dig från att uppnå dina personliga och affärsmässiga mål? Då är min VIP-dag för Strategi & Mindset skräddarsydd för dig!

Du är medveten om vad du behöver men inte hur du når dit.

Du är en modig visionär som brinner för att göra en verklig skillnad i människors liv genom din hälsobusiness. Du är extremt medveten och har läst mååånga böcker om personlig utveckling för att försöka förstå varför det bakom den strålande ytan av framgång gömmer sig en inre kamp av gnagande känslan som hotar att hindra dig från att uppnå ditt fulla potential.

 

Varje dag vaknar du upp fylld av entusiasm och passion för ditt arbete, redo att möta nya utmaningar. Men när det kommer till att prissätta dina tjänster, börjar tvivel (och den där jante du jobbat på att jaga iväg i så många år!) smyga sig in. Du vet att din tid och kunskap är värdefull, men rädslan för att höja dina priser får dig att tvivla på dig själv och din förmåga att attrahera kunder.

Har detta hänt dig?

Din glädje och utåtriktade personlighet döljer de inre känslorna av tvivel och osäkerhet som knappt syns under ytan. Du ler och sprider din positivitet till dina fantastiska klienter, och på insidan kämpar du med den klibbiga känslan av otillräcklighet och rädslan för att inte vara tillräckligt bra. Hello (men snart hejdå) imposter syndrome!

 

Du är också medveten om hur imposter negativt påverkar din förmåga att marknadsföra dig själv. Imposter får dig att känna att du inte vet vad du håller med, att du inte vet vad du ska posta för inlägg, du är rädd för att låta skrytig eller självgod, som om du försökte lura klienter att boka in sig hos dig... Eller rädslan för vad andra kollegor i branschen ska säga om du har för starka åsikter?! 

 

När det kommer till att sätta gränser och ta hand om din egen välbefinnande, finner du dig själv ofta fast i people-pleasing fällan. Du säger ja till för många åtaganden och undviker att sätta dig själv först, vilket leder till överbelastning och risk för att du tappar gnistan och passionen.

 

Din strävan efter perfektionism håller dig tillbaka från att ta modiga steg framåt i din affärsresa. Du fastnar i detaljer i ett inlägg och spenderar timmar på att förfina ditt arbete, istället för att ta action och driva ditt företag framåt med självsäkerhet.

Det är dags att bryta igenom dessa självsabotage-mönster och släppa lös din fulla potential. Med en VIP-dag i Mindset & Strategi Coaching kommer du att få den personliga vägledning och stöd du behöver för att övervinna hinder och skapa det starka mindset som kommer leda dig till framgång och lust i din hälsobusiness så att du kan känna självsäkerheten och leva med frihet både känslomässigt och ekonomiskt!

Du är redo att kliva in till nästa nivå pärlan! För dig själv och för ditt företags skull.

Vad en VIP dag innebär för dig: 

1

STRATEGI

Designa dina företagsaktiviteter utefter din personlighet och hur du fungerar som person för att skapa tjänster och hjälpa dina klinter på ett sätt som känns helt rätt för just dig. Vi jobbar fram strategier som du implementerar redan samma dag.

2

MARKNADSFÖRING

Utveckla en effektiv strategi för att marknadsföra din verksamhet på Instagram och nå din målgrupp på ett autentiskt och engagerande sätt. Vi tar konkret action under dagen och fokuserar på att get shit done direkt.

3

MINDSET

Identifiera och bryt igenom dina självsabotage-mönster för att frigöra ditt fulla potential för att skapa ett kraftfullt mindset som blir grunden till din (inre och yttre) framgång och att du känner entusiasm och trygghet att driva ditt egna framgångsrika hälsoföretag.

En VIP-dag Strategi & Mindset Coaching är en intensiv och skräddarsydd coachingupplevelse som kombinerar djupgående mindset-träning med konkreta strategier för att växa och utveckla din hälsobusiness. Under en hel dag (eller uppdelat på 2 halvdagar, du väljer) kommer du att arbeta tillsammans med mig för att:

Image by Marissa Grootes

En typisk VIP dag...

Här är ämnen som jag och tidigare klienter ha konkretiserat, tydliggjort och planerat upp under VIP dagar:

STRATEGI / MARKNADSFÖRING

 • Hur du förmedlar och paketerar dina tjänster så att du brinner för att vilja sälja dina tjänster och dina potentiella klienter lättare investerar i dig – perfect match!

 • Förmedla vad du står för inom hälsobranschen (lets face it, det finns en hel del hittepå i denna branch) och hur du jobbar med dina tekniker och kunskaper för att skapa förtroende till både dig och din expertis.

 • Uppdatering av din Instagramprofil (bild, bio, länkar).

 • Din marknadsföringsstrategi på Instagram.

 • Översikt av hemsida och förslag på uppdateringar för att bli enhetlig med ditt varumärke.

 • Hur du tydligt berättar vad du gör för dina klienter och gör din marknadsföring till en rolig och enkel aktivitet i din to do lista.

 • Förslag på ämnen och hur du skriver träffande inlägg som får dina klienter att inse att du är den bästa inom din bransch för dem.

 • Tidsplanering av när du bör göra vad (och vad du absolut inte bör göra!) i ditt hälsoföretag för att passa dig (hello företagsdesign!).

 • Pinpointa din idealkund och skapa en persona du lär känna ut och innan.

 • Om du bör nischa ner eller öppna upp för att dra in fler kunder till din praktik.

 • Strömlinjeforma ditt varumärke i färger och typsnitt som representerar och känns som RÄTT vibe för dig och attraherar likasinnade klienter som du verkligen vill jobba med. (Jag vet hur mycket det visuella uttrycket betyder för dig och hur du vill att det ska fånga din vibe, detta kommer vi att naila tillsammans!).

 • Hur du blir bättre på att sälja på stories.

MINDSET

 • Sätta gränser mot både klienter och familj som tar din energi när du vill satsa på ditt företag.

 • Jobba bort people pleasing genom förstå vad som gör dig osäker och vill vara klienter och kollegor till lags när du egentligen vet vad som är det bästa i situationen men inte gör det på grund av rädslan att bli shamead, så att du kan ta platsen du innerst inne vill ta och göra ett namn för dig själv och din klinik!

 • Arbeta bort imposter syndrome så att du fullt ut står för din expertis och vem du är istället för att gömma dig – du är en stjärna på det du gör, låt inte ditt mindset sätta krokben för att få ut dina skills till världen! Världen behöver dig och ditt bidrag till hälsa hos människor!

 • Arbeta igenom ditt Money Mindset för att våga sälja mer av dina fantastiska tjänster för att och kunna genuint hjälpa fler människor till bättre hälsa.

 • Satt stopp för självsabotage genom att omvärdera din syn på sig själv och ökat dig självkänsla med NLP (den mest effektiva coachingmetoden jag använder mig av).

 • Skapat personanpassade reflektionsfrågor för din personliga och företagsmässiga utveckling att ha med dig även efter VIP dagens slut.

Varför VIP?

Din framgång är min prioritet. Genom att investera i en VIP-dag coaching får du inte bara den expertvägledning och stöd du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå, utan också verktygen för att skapa en hållbar och lönsam verksamhet och på lång sikt med ett mindset men tankar och känslomönster som backar dig.

Varje krona du investerar kommer att betala sig mångfalt när du ser dina drömmar förverkligas och din verksamhet och mindset får verktygen att blomstra.

Hur det funkar.

Vi bokar antingen en heldag 6 timmar effektiv coachingtid (plus pauser och lunchrast så avsätt ca 8 timmar)

Vill du hellre boka 2 dagar med 3 timmar (plus en kortare rast) så skriv det i din bokning. 

VIP dagen sker Online eller i Borås.

Vi komme
r överens om plats, tider och innehåll och anpassar dagen efter dina önskemål i den utsträckning vi har möjlighet.

Är du redo för nya livsförändrande insikter att få landa?

Precis som att vi aldrig kan se våra egna bakhuvuden kan vi inte se våra blind spots i kunskskapsluckor eller mindsetluckor.

 

För oss som vill ha en stadig och frodig utveckling behöver vi ha någon som tidigare gått vägen och som kan se hela oss och leda oss framåt till våra egna bästa förutsättningar.

Boka din VIP dag och påbörja din resa mot framgång med mig!

Jag är coachen för dig som gillar effektivitet, deep talk, snäll marknadsföring som känns gott i magen, genuina företagsvibes och vill tjäna pengar!

Din Investering

VIP DAG

6 timmar x 1 dag

eller

3 timmar x 2 dagar

Fram till 31 maj 2024 kan du boka en VIP dag för

7.500 kr ex moms

(ord pris 10.000 kr ex moms)

BONUS! Du får även 1 veckas chat support efter vår VIP dag för extra feedback och min personliga hjälp att implementera förändringarna (värde 5000 kr).

Black Booking Process for Vip Day Service Carousel Instagram Post (2).png

Du kommer gå ifrån VIP dagen med:

Image by Mathilde Langevin

Konkreta verktyg och strategier

VIP-dagen kommer att utrusta dig med konkreta verktyg och strategier för att effektivisera din verksamhet och maximera din potential. Från att skapa en lockande Instagramprofil till att strömlinjeforma ditt varumärke och sälja med själförtroende på stories, kommer du att ha praktiska färdigheter och kunskaper som du omedelbart kan implementera för att ta din hälsobusiness till nästa nivå.

 • Effektivitet i din tidsplanering designad efter din personlighet (morgon- eller kvällsmänniska? Det designar vi ditt företag till att stötta!)

 • Reflektionsfrågor för hur du tar strategiska beslut som passar dig i ditt företag.

 • Paketering av dina tjänster som känns roligt och är lönsamt.

Image by Marissa Grootes

Tydlig marknadsföringsstrategi

Efter VIP-dagen kommer du att ha utvecklat och finslipat en effektiv marknadsföringsstrategi för din hälsobusiness på Instagram. Du kommer att ha klara riktlinjer för hur du ska nå din målgrupp på ett autentiskt och engagerande sätt, vilket kommer att öka din synlighet och attrahera potentiella kunder som du älskar att jobba med.

 • Tydlig marknadsföringsplan som passar dig utan att bli överväldigande)

 • Veta vad du ska posta varje gång och känna at du står stolt bakom varje ord.

 • Trygghet i att du kommer lysa igenom med din vibe i ditt varumärke så att rätt klienter hittar dig.

 • Självsäkerhet i att rätt klient kommer hitta dig genom din marknadsföring på sociala medier.

external-file_edited.jpg

Stärkt mindset och självsäkerhet

Du kommer att lämna VIP-dagen med ett starkare mindset och ökat självförtroende inom sälj och att driva företag. Genom att identifiera och bryta igenom dina självsabotage-mönster och arbeta med ditt Money Mindset kommer du att kunna hantera rädslor och tvivel som tidigare hindrade dig från att ta modiga steg framåt i din företagsresa.

 • Våga stå för och förmedla vad du tycker och tänker utan att bry dig om vad andra säger om det.

 • Sätt gränser mot klienter och andra som inte är det bästa för din verksamhet.

 • Våga säga Nej det det du inte vill göra.

 • Våga säja Ja till det du verkligen vill göra. 

Boka din VIP dag med Amanda

Hur du bokar in din VIP dag

Här slutar din resa av att kämpa ensam med dina hinder och resan att ta hjälp och råd av en erfaren hälsoföretagare inom kropp och mental hälsa börjar. Det är dags att ta kontroll över din framtid och skapa det liv och den verksamhet du förtjänar. Anmäl dig nu till en VIP-dag Mindset & Strategi Coaching och låt mig, Amanda, hjälpa dig att släppa lös din fulla potential!

Nästa steg för dig är att klicka på knappen nedan och skriva in din mailadress så återkommer jag med förslag på datum asap!

Woho jag kan knappt vänta tills din VIP dag! Jag hör snart av mig till dig på mail med mer information!

bottom of page