top of page

Livsdesign – Varför har ingen berättat det här för mig tidigare?!

Ja, du får lov att leva ditt liv på dina villkor. Ja, exakt så som du vill. Mhm, precis i takt med dina förutsättningar. Ajjemen, just som du önskar att alla dagar vore.


Ja, jag vet, alla har sagt att man måste jobba och slita för att komma någonstans här i världen. Men om ingen har berätta det här för dig tidigare så är jag gärna den första. DU FÅR TILLÅTELSE ATT LEVA DITT DRÖMLIV, HUR DET ÄN SER UT.


Om du blir väldigt nyfiken men samtidigt väldigt misstänksam och tänker "Nämen så kan man ju inte göra?" är du precis på rätt bloggpost. Jag ska nämligen avslöja svaret för dig hur det är helt möjligt (och faktiskt ditt ansvar!) att leva ditt drömliv.


...... Svaret är Livsdesign!


Livsdesign handlar om att utforska sig själv till den nivån att man kan identifiera och förstå och ta hand om sina värderingar samt sina villkor, behov, förutsättningar och önskningar. (Alltså är inte endast chokladglass och semester ditt drömliv (tro mig, det är inte drömmen, fråga hur jag vet.)


När du kan ta hand om dina villkor, behov, förutsättningar och önskningar på bästa sätt ökar självkänslan som är en förutsättning för välmående, vilket lägger grunden för din tro på att du också har möjligheten att kunna leva ditt drömliv. Livsdesign är din kompass i livet.MÅ SÅ GÖTT SOM MÖJLIGT


Du har alltså ansvar för ta reda på HUR du kan och VAD du behöver för att må så gött som möjligt. Livsdesign handlar om att designa ditt liv efter dig, inte anpassa dig efter någon annans så-här-bör-man-leva-sitt-liv-hitte-på. När du mår gött sprider sig din härliga vibe och fler blir inspirerade och också leva gött och göra roliga saker varje dag.


Jag har levt livsdesign hela mitt vuxna liv. Mest för att jag varit för lat för att hänga med i mina dåvarande bekantskapers hetsiga och upptagna liv som de inte verkade tycka var särskilt kul ändå. Jag drogs mer mot inspiration, kunskap och äventyr, upplevelser som födde sanna känslor på riktigt och bara göra det som kändes meningsfullt för mig. Efter mycket självutforskning och reflektion kom jag fram till att mitt liv verkade ha ett större behov av frihet än många andras. Så frihet blev mitt ledord ihop med njutning och att känna mig "fierce" i mina äventyr. Det var det jag satte kursen mot och strävade efter i flera år innan jag visste att ordet livsdesign existerande.


Några år senare av reflektion, självutforskning och att hitta de verktyg som passade mig och mitt icke-exsisterande tålamod anser jag mig vara extremt fri och fierce, har hittat många nya härliga vänner som delar samma uppfattning om livsdesign där vi hjälper varann att leva njutfulla drömliv varje dag. Behöver jag uttrycka att jag är fett nöjd med mitt beslut att gå mina egna väg och designa livet på mina villkor?


Nu kommer det bästa av allt! Låt mig introducera.... PROJEKT LIVSDESIGN !

PROJEKT LIVSDESIGN


Jag samlat alla mina bästa verktyg inom Livsdesign, Självutfoskning, Personlig Utveckling och Reflektion i en boostande onlinekurs.


Uppdelat i 4 moduler utspritt på 9 onlinetärffar med pedagogiska och strukturerade egenuppgifter att jobba med mellan sessionerna. Ihop med kursen finns ett riktigt bra erbjudande på coachningpaket med privat coachning med mig för extra juicy livsdesign!