top of page

Livsdesign – Varför har ingen berättat det här för mig tidigare?!

Ja, du får lov att leva ditt liv på dina villkor. Ja, exakt så som du vill. Mhm, precis i takt med dina förutsättningar. Ajjemen, just som du önskar att alla dagar vore.


Ja, jag vet, alla har sagt att man måste jobba och slita för att komma någonstans här i världen. Men om ingen har berätta det här för dig tidigare så är jag gärna den första. DU FÅR TILLÅTELSE ATT LEVA DITT DRÖMLIV, HUR DET ÄN SER UT.


Om du blir väldigt nyfiken men samtidigt väldigt misstänksam och tänker "Nämen så kan man ju inte göra?" är du precis på rätt bloggpost. Jag ska nämligen avslöja svaret för dig hur det är helt möjligt (och faktiskt ditt ansvar!) att leva ditt drömliv.


...... Svaret är Livsdesign!


Livsdesign handlar om att utforska sig själv till den nivån att man kan identifiera och förstå och ta hand om sina värderingar samt sina villkor, behov, förutsättningar och önskningar. (Alltså är inte endast chokladglass och semester ditt drömliv (tro mig, det är inte drömmen, fråga hur jag vet.)


När du kan ta hand om dina villkor, behov, förutsättningar och önskningar på bästa sätt ökar självkänslan som är en förutsättning för välmående, vilket lägger grunden för din tro på att du också har möjligheten att kunna leva ditt drömliv. Livsdesign är din kompass i livet.MÅ SÅ GÖTT SOM MÖJLIGT


Du har alltså ansvar för ta reda på HUR du kan och VAD du behöver för att må så gött som möjligt. Livsdesign handlar om att designa ditt liv efter dig, inte anpassa dig efter någon annans så-här-bör-man-leva-sitt-liv-hitte-på. När du mår gött sprider sig din härliga vibe och fler blir inspirerade och också leva gött och göra roliga saker varje dag.


Jag har levt livsdesign hela mitt vuxna liv. Mest för att jag varit för lat för att hänga med i mina dåvarande bekantskapers hetsiga och upptagna liv som de inte verkade tycka var särskilt kul ändå. Jag drogs mer mot inspiration, kunskap och äventyr, upplevelser som födde sanna känslor på riktigt och bara göra det som kändes meningsfullt för mig. Efter mycket självutforskning och reflektion kom jag fram till att mitt liv verkade ha ett större behov av frihet än många andras. Så frihet blev mitt ledord ihop med njutning och att känna mig "fierce" i mina äventyr. Det var det jag satte kursen mot och strävade efter i flera år innan jag visste att ordet livsdesign existerande.


Några år senare av reflektion, självutforskning och att hitta de verktyg som passade mig och mitt icke-exsisterande tålamod anser jag mig vara extremt fri och fierce, har hittat många nya härliga vänner som delar samma uppfattning om livsdesign där vi hjälper varann att leva njutfulla drömliv varje dag. Behöver jag uttrycka att jag är fett nöjd med mitt beslut att gå mina egna väg och designa livet på mina villkor?


Nu kommer det bästa av allt! Låt mig introducera.... PROJEKT LIVSDESIGN !

PROJEKT LIVSDESIGN


Jag samlat alla mina bästa verktyg inom Livsdesign, Självutfoskning, Personlig Utveckling och Reflektion i en boostande onlinekurs.


Uppdelat i 4 moduler utspritt på 9 onlinetärffar med pedagogiska och strukturerade egenuppgifter att jobba med mellan sessionerna. Ihop med kursen finns ett riktigt bra erbjudande på coachningpaket med privat coachning med mig för extra juicy livsdesign! Läs mer om kursen här.


Ihop med målsättning, målbearbetning och konkreta nästa-steg-framåt-åtgärder målar vi upp ditt drömliv och stigen som leder fram dit.Detta är kursen för dig som vill:


- Ta det där ansvaret och se dig själv som ledaren i ditt liv.


- Styra ditt liv exakt dit du önskar. - Definiera dina värderingar och hur du väljer att leva efter dem. - Förstå och stärka din självkänsla och självförtroede. - Våga bryta dig loss från jante och våga uttrycka HELA dig villkorslöst. - Bryta ned och förstå dina personliga mindset blockeringar som håller dig tillbaka från ditt drömliv idag. - Etablera dina drömmar som konkreta mål med steg att nå dit du önskar. - Känna dig stärkt i att våga ta för dig MER av livet.


Denna kurs är INTE för dig som vill ha ett färdig mall på "så här många glas vatten / träningspass / terapi / glas vin / bilar / ligg behöver du för att leva ditt bästa liv". I denna kurs är det ingen annan än du som bestämmer vilka val och svar som är bäst för dig. Det enda svaret som är meningsfullt för dig är det som du kommer fram till efter kursens övningar i reflektion och självutforskning. Jag bidrar med kunskap om hur hjärnan fungerar och uppfattar lycka, samt strukturen för hälso- och lyckosamma ramar för att guida ditt fram till vad just DU önskar i livet.


Kursen passar extra bra för dig som:


- Gillar iden av att ha en personlig hejarklack som hejar dig fram på din väg i livet, som hurrar för dina livsval och stöttar dig när det känns skrämmande att gå din egna väg. - Gillar tanken på att välja personliga val som passar just din personlighet.


- Är trött på att höra att andra säger till dig vad du ska göra.


- Alltid frågar efter hur och varför saker och ting fungerar som det göra och hur det påverkar dig och vad din plats i världen egentligen är.


- Söker information för att sedan kunna göra dina egna självständiga val. - Dras till känslan av exaltation och fart och vill att ditt liv tar stora kliv framåt i den riktning du väljer. - Mår bra idag men du vill må riktigt-jäkla-kanon-skitbra!


Nyfiken och vill ha MER i livet? Projekt Livsdesign är din språngbräda till drömlivet. Chokladglass i all ära – men livet har SÅ mycket mer än glass att erbjuda och jag är så sugen på att visa dig vägen! Häng med på nästa upplaga av Projekt Livsdesign, ser fram att få lära dig allt jag kan och se dig växa snabbar än du trodde var möjligt./ Amanda

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page