top of page

Optimera dina prestationer med osteopati: Rörlig och smärtfri bröstkorg

Så många av mina osteopatklienter har nyligen haft problem med framåtroterande axlar som ger dem smärta i bröstrygg och svårt att ta riktigt djupa förlösande andetag. Har du någonsin känt så också?Efter att ha behandlat hundratals högpresterare (både inom idrott och karriär) och hjälpt dem räta ut bröstryggen och släppt ner deras axlar har jag sett att osteopatisk behandling är den mest effektiva behandlingen för att uppnå djupa andetag som är grunden till att orka prestera under lång tid.


I min egen resa av att prestera högt i mina läkarstudier hamnade jag själv i en riktigt kass hållning och märkte hur mitt fokus försämrades. Det var då jag insåg att det inte var sjukdom jag ville jobba med, utan jag vill jobba förebyggande med hälsa, kunna ha rätt redskap att hjälpa människor INNAN dålig hållning blir en permanent skada som försämrar hälsan och som i detta fall gav grund andning och högre stress. Kan vi som älskar att prestera högt göra det utan på bekostnad av hälsa och välmående?


Ja!


Jag skulle till och med säga att hälsa och välmående är GRUNDEN till att kunna prestera riktigt bra.

Därför beslutade jag mig för att livskvalitet är det jag ska jobba med! Det blev glasklart för mig över en helg och jag hoppade av läkarlinjen jag kämpat så hårt för att komma in på och började istället läsa till osteopat för att bli expert på hur jag skapar livskvalitet i kroppen. Bästa. Beslutet. Jag. Någonsin. Tagit.


Ja, du får lov att prestera högt OCH må riktigt bra samtidigt!


Du kan antingen fortsätta göra stretchövningar, stå upp vid ditt skrivbord och kämpa med din stelhet i bröstryggen eller så kan du boka en tid hos mig och faktiskt uppleva hur en flexibel, upprätt och ståtlig hållning känns och att du äntligen kan ta djupa tillfredställande andetag.


Jag vet att du tränar allsidigt och vill känna dig stark och smidig, det är just därför du behöver en skjuts i kroppen med en gedigen behandling av en proffsig osteopat som kan se problematiken utifrån. Du gör allt rätt, du behöver bara rätt hjälp så att du blir av med smärtan och stelheten.


En osteopatisk behandling innebär att jag undersöker vad som orsakar smärta och stelhet i din kropp för att sedan trycka, dra, knäcka och sträcka i kroppen för att få smärtan att smälta bort som smör en varm sommardag. LÄS MER HÄR eller boka en tid via onlinebokningen.


Dina prestationer är värd att du mår bra i kroppen. Ive got your back!


/ Amanda Follin, Osteopat D.O. Bsc Health

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page