top of page

När var senaste gången du medvetet designade utvecklingen av ditt liv?

De flesta kvinnor gör inte detta tillräckligt ofta. Det kan leda dig till att råka ta beslut som inte lirar med dina värderingar och du bygger ett liv som inte överensstämmer med det du verkligen önskar.


Det knepiga är att det kan vara svårt att upptäcka att du är på en helt annan bana i livet tills du en dag inser att du har byggt upp en karriär, relation eller boende som du inte älskar.


Du kanske får trygghet och kärlek, har en bra lön, bygger projekt... Men du är inte nöjd med det. Det här är vad jag kallar “den där skavande känslan av att allt är egentligen bra med något stämmer inte”.


Jag har varit där tidigare, och det tog åt all min energi att funderar ut var det var som var “fel”. Jag var tvungen att rensa ut, byta ut och bygga upp alla mina olika områden i livet igen eftersom jag insåg att så som det var nu aldrig skulle kunna ge mig den frihet jag längtade efter.


Jag har testat och sökt svar – läst böckerna, gått kurserna och lyssnat på poddarna. Lyckats och misslyckats men tillslut knäckte jag koden till livsdesign - att skapa mitt drömliv med frihet, äventyr, riktigt bra hälsa och taggad på utmaningar. Nyckeln ligger i att veta till vilka värderingar, förutsättningar, och villkor jag har i mitt drömliv.

Jag här för att hjälpa dig upptäcka dina värderingar, stötta dig till att skapa bättre förutsättningar och coacha dig till att undvika samma misstag som jag gjort och istället utrusta dig med de bästa verktygen för att du ska kunna skapa din unika livsdesign. Redo för drömlivet?Ta hand om dig pärlan!

Amanda

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page