top of page

Recept på lycka


Det här med att hålla på och jämföra sig med andra tycker jag är riktigt kasst. Det är ju liksom som så att ingen annan människa har samma förutsättningar som du. Jämföra äpplen och päron blir inte bra på rättvisans våg.

Jag är pro mål och målbilder – men bara om det är uppställda mål som resonerar bra med mig och min personlighet. Jag aktar mig nog för att ta på mig andras mål, det är lätt hänt om man inte lyssnar tillräckligt mycket inåt på sin egna röst. Bor man tillexempel i ett stökigt förhållande, trivs inte på jobbet eller fortsätter med uppenbara negativa beteenden så är man riskzonen för att stänga ute sina egna känslor. Vilken är kasst. Ingen kan bli lycklig runt dig om inte du själv är det först. Du är den viktigaste personen i ditt liv, du är alltid prio ett långsiktigt.

Receptet för lycka: Uppfyll och nå de mål som är viktiga för dig. Utan mening så känns livet rätt meningslöst (nähä?). Se till att fylla det med riktigt saftiga mål som utmanar dig! För att leva lyckligt behöver du inte jämföra dig. De människor som har nått sina mål på ett hälsosamt sätt har gjort det på sina villkor, utan att jämföra sig med andra. Dags att du gör det på dina!


Skapa din väg

Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page