top of page

Att spränga gränser!


Träning. Balans. Starkt sinne.

Tre grundstenar och egenskaper du behöver för att nå dina mål och spränga gränser. Det finns alltid gränser och föreställningar som man sätter upp i sitt eget huvud för vad man kan eller inte kan klara av. Så är det. Men knepet att kunna spränga en sådan gräns är att träna sitt sinne till att våga tro på att man kan kliva över den!

I morse lallade jag runt på min yogamatta och kände för att stå på huvudet. Jag har övat några veckor på det, kanske 4-5 minuter om dagen, inte ens varje dag! Nu klev jag upp utan vägg och kände mig svinstabil! Fick en insikt och blev så där härligt yogaflummig och kände just där och då att jag kan spränga precis vilka gränser som helst, jag kan lära mig precis vad som helst, jag kan göra precis vad som helst! Om man tränar på det, har balans mellan träningen och målsättningen och har man en tro på sig själv att det går så är det bara för tiden att göra sitt jobb. Kanske en gnutta tålamod och att inte hänga upp sig på misslyckanden för de är liksom en del av processen. Hitta charmen i att vara nybörjare! Rätt som det är står du där med huvudet ner och fötterna upp och fick en insikt om hur grym du är.

Är något roligt gör man mer av det. Ju mer man gör det desto bättre blir man och tron på sig själv växer så det knakar.


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page