top of page

Årsreflektion

Äntligen är den här! Din Livskompass 2022. Detta är din reflektionstid att se tillbaka på och stänga året 2022 för att skapa ny riktning för 2023 som har potentialen att göra nästa år till ditt bästa hittills.

När du investerar i livskompassen investerar du i tid med dig själv. Din magiska livskompass är här för att visa dig riktningen under ditt 2022 för att kunna hjälpa dig ta ut en ny riktning för 2023. Detta är ett kraftfullt verktyg som har potentialen att förändra ditt liv 2023. Du kan köpa den här för 99 kr.


Livskompassen erbjuder dig ett stadigt underlag i en genomtänkt struktur för reflektion och lära känna dig själv för att bli personligt utmanad i att reflektera och ta med dig det bästa från 2022 och lämna det du inte vill ha med dig bakom dig


INNEHÅLL

Din Livskompass 2022 är ett digitalt paket i form av 1 pdf-fil i 3 olika utformningar:

- Gold Edition (ifyllningsbar direkt i dator / mobil)

- Gold and White Edition (Utskiftsbar från skrivare, guldig text, vit bakgrund)

- Black and White Edition (Utskiftsbar från skrivare, svart text, vit bakgrund)


Du får just nu alla 3 editions till priset av en! Du väljer helt själv om du vill skriva ut och fylla i för hand eller fylla i direkt i datorn – Det ska passa dig och din reflektionsritual.

Varje Edition innehåller:

- 1 Livskompass (med 8 områden)

- 40 Gedigna och genomtänkta reflektionsfrågor

(OBS! Din Livskompass 2022 är inte en kurs, det är endast pdf-fil)


DIN LIVSKOMPASS

Ladda ned denna unika livskompass i pdf-format som du väljer om du vill fylla in i din dator (Gold Edition) eller skriva ut i liggande A4 pappersformat (Gold & White / Black & White Printable Edition). Du blir guidad genom livskompassens områden: Hälsa, Fritid, Arbete, Relationer, Personlig Utveckling, Ekonomi, Självförverkligande, Återhämtning. Varje område har unika reflektionsfrågor perfekt anpassade till din årsreflektion av 2022. Reflektion handlar om att du ska få lära känna dig själv ännu bättre. Du får lov att tänka, känna, skriva vad du vill för det här är din tid med dig själv, för dig själv som du investerat i för att ge dig själv verktyg och förutsättningar för att göra 2023 till din bästa år hittills.SNEAK PEAK PÅ HELA PAKETET
Lycka till med din reflektion!

Comments


Fler blogg inlägg du
kommer gilla
bottom of page