© 2019 by Endorfinkliniken

FÖRETAG

Du  Hur mår kollegorna på din arbetsplats? Finns det ömma nackar och onda ryggar? Stress och sjukskrivningar? 

Träning och yoga visar sig ge positiva effekter vid koncentrationsförmåga, balans, stelhet, stress samt nack- och ryggbesvär. Endorfinkliniken erbjuder företagsklasser i Yoga, Yinyoga, Core, Pilates, Styrka, Kondition, Stretching och Foam Rolling. Vi skräddarsyr pofessionella koncept utefter era behov.

PÅ ARBETSPLATSEN – Att träna ihop på arbetstid har visat sig vara lönsamt för både teambuilding och arbetsfokus i företagsvärlden. Glada och pigga kollegor gör att stresståligheten och prestationen i arbetet ökar. Win-win! Endorfinkliniken kommer till er och har med allt material – det enda dina medarbetare behöver är att komma till jobbet.

PÅ ENDORFINKLINIKEN – Era medarbetare kommer till Endorfinklinikens studio i Helhetens Hus på Göteborgsvägen 99 i Hus 6 i Borås

FÖR VEM PÅ ARBETSPLATSEN? – Alla mår bra av att träna och röra på kroppen och våra klasser anpassas efter gruppen förutsättningar. Vår passion är att dela träningsglädje med mellan alla slags människor.

Yoga, Träning & Osteopati ingår i friskvård - därmed skattefri och avdragsgill.

W O R K S H O P S  &  F Ö R E L Ä S N I N G A R

Vill du inspirera dina medarbetare till att leva mer hälsosamt?

 

Endorfinkliniken erbjuder olika alternativ för ditt företag. Välkommen att kontakta Amanda på amanda@endorfinkliniken.com för att boka in en workshop/föreläsning eller skräddarsy ett event för just era medarbetare.

 

Föreläsningar: "Andning i vardagen", "Nycklar till Hälsa", "Vad är Osteopati?"

Workshops: Andning, Hållning, Yoga, Foam rolling, Träning

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Social Icon
Vill du boka in ditt företag på en saftig träningsklass eller inspirerande föreläsning? Då har du hamnat rätt.

ENDORFINKLINIKEN

Osteopati & Träning

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon